Vores menu

Elsker du italiensk mad
ligeså meget som os?

Drømmer du om pizza lavet på den Italienske klassiske og retro måde, hvor du får en pizza lavet med kærlighed og bagt i en stenovn, så er du havnet det rette sted! Udover pizzaer serveres der også pasta retter, steaks og hjemmelavede burgere.

Vores Vine stammer bl.a. fra Candoni Family, som er et vaskeægte familieforetagende. Familien arbejder passioneret og utrætteligt for at producere vine af høj kvalitet, som de selv drikker, og som de er stolte af at dele med forbrugere verden over. Den stærke familiefølelse, der kendetegner italienerne, giver næring til familiens forpligtelse til at fremstille vine, der er overkommelige i pris og lette at drikke. Vinene, som både er økologiske og veganske, udtrykker renhed og kompleksitet fra vinhusets organisk dyrkede druer – og så smager de bare fantastisk!

Hvis du er mere til øl eller de lidt stærkere drikke har vi også råd for det. Du kan hos os få Økologisk fadøl fra Thisted Bryghus og Royal Beer, samt forskellige drinks.

Derudover kan du også få hustets italienske softice i forskellige varianter, samt friskkværnet økologiske kaffe fra Lavazza.