Om os

Autentisk Italiensk restaurant

Velkommen til Restaurant Porto. Vi bager stenovns pizzaer helt på den klassiske og retro måde i husets stenovn og faktisk den første af slagsen i Thy. Derudover serveres der pasta retter, steaks og hjemmelavede burgere. Vinen stammer bl.a. fra Candoni Family, som er et vaskeægte familieforetagende. Derudover byder vi på: Økologisk fadøl fra Thisted Bryghus og Royal Beer. Hustets italienske softice i forskellige varianter. Friskkværnet økologiske kaffe fra Lavazza.

js_loader
Google anmeldelser
4.2
Baseret på 453 anmeldelser
js_loader

Nordens Bedste Pizza

Thisted Havn er blevet hjemsted for Nordens bedste pizza, takket være Faridoon “Figo” Stanikzai’s og Co. For den kulinariske kunstneri. Hans enkle, men mesterligt udførte pizza med oksefiletstrimler, friske cherrytomater og ristede pinjekerner, har indtaget førstepladsen ved Pizza Champion Cup 2024. Dette beviser, at selv i det nordlige Danmark kan man mestre kunsten at lave pizzaer, der kan måle sig med de bedste

Danmarks bedste gourmet pizza

Vi vandt titlen som danmarks bedste gourmet pizza ved Food Expo 2022 Herning. Vi har også vundet bronzemedalje ved Nordens Bedste Pizzabager. Vi er bevidste og omhyggelige om vores råvarer, som gavner både miljøet og støtter de lokale aktører. Vi håber, at I nyder jeres besøg.

Hos os er det muligt at bestille takeaway mad

Har du ikke tiden til at komme ned i restauranten og nyde din mad, så har vi selvfølgelig også “Mad ud af huset” Se vores menu og bestil herunder.