Stenovnspizza

Maestro

139

Danmarks bedste gourmet pizza 2022. Med tomatsause, mozzarella ost, lufttørret skinke, portobello, rucola, parmesan og oregano.

Della Casa

149

Nordens mest velsmagende gourmet pizza 2024. Med tomatsauce, mozzarella ost, oksefiletstrimler, cherry tomater, rucola, parmesan, ristede pinjekerner og oregano.

Unica

189

Nordens mest legendariske Pizza — BEST OF THE BEST Michelin standard. Med tomatsauce, mozzarella ost, muslinger, rejer, kavier og hummer sauce

Margherita

99

Med tomatsauce, mozzarella ost, frisk basilikum, cherry tomater og oregano.

Pollo Loco

119

Med tomatsauce, mozzarella ost, bacon, stegt kylling, tacosauce, jalepeños og oregano.

Fageo

139

Med tomatsauce, mozzarella ost, champignon, oksefiletstrimler, jalepeños, tacosauce og oregano.

Danimarca

99

Med tomatsauce, mozzarella ost, pepperoni og oregano

Ultra (Vegetar)

99

Med tomatsauce, mozzarella ost, aubergine, løg, aioli dressing og oregano

Quattro Formaggi

99

Med tomatsauce, mozzarella ost, cheddar ost, gorgonzola, parmesan og oregano

Bianca

99

Med mozzarella ost, creme fraiche, kartofler, rosmarin og oregano

Ismar K.
Vi fik tre pizzaer til frokost og en portion pommes frites - 2x Della Casa & Margharita. Alle pizzaer var bagt perfekt og dejen med en god krumme. Tilpas med fyld på. Tomatsaucen er lidt anderledes, men samlet smager det fantastisk. Fritterne var også ganske gode, omend en noget lille portion til prisen. De smager af rigtige “grill” fritter… som de skal. Dertil fik vi god betjening, og maden kom hurtigt.Kan klart anbefales, hvis man ønsker en pizza i højeste klasse i DK… særligt Della Casa. Fremragende kød på pizzaen.
Flex T.
Hyggeligt og fint restorant lige ved siden af vandet.Vi kørte rimeligt langt for at prøve deres pizzaer,, men det var det værd.Deres tomatsovs var lidt anderledes, bunden var hverken for sprød eller fluffy, lige til pasDe har valgt at dele deres Quatro Formaggie pizza i 4 hvor ostene ikke bliver blandet, fint detaljeDeres Maestro pizza var også udmærket, vi prøvede den uden skinke.Alt i alt et besøg værd, hvis i er i området.
Ventilationsrens A.
Sindssygpizza🍕, verdensklasse, Dejlig betjening - kolde fadøl, Whats not to like. Faktisk ganske imponerende at Porto ligger i Thisted af alle steder. I er meget heldige.!!. Figo og hans hold, Wow 🤩!! Glæder mig allerede til at komme igen.
Martin T.
Vanvittig god pizza! God stemning og rigtig god service. Ikke for sjov de har vundet priser :-) en Københavner i Thisted, det helt sikkert førstevalg når jeg er på de kanter igen.
js_loader